2019-06-17 07:47:24• hírek • (x)

Új tetőt problémamentesen? A legjobb döntés a cserepeslemez!

Napjainkban, ha tetőfelújításról vagy teljes cseréről van szó, akkor általában két opció közül kell döntenie az embernek: marad a klasszikusnak számító cserép mellett, vagy választhatja az utóbbi években egyre nagyobb teret hódító cserepeslemezes fedést is. Mivel utóbbi sokaknak még újdonságnak számít, ezért most bemutatjuk a cserepeslemez legfontosabb előnyeit, illetve megismertetjük olvasóinkat egy profi csapattal is, melyhez bármikor bizalommal lehet fordulni.

Az első, és talán legfontosabb előnye a cserepeslemeznek, hogy a szokásos cseréppel összehasonlítva nagyon könnyű szerkezetet képez. Ennek köszönhetően tökéletes választás lehet, hiszen pehelysúlyával nem terheli le még a régebbi struktúrával rendelkező házakat sem. Éppen ilyen kulscfontosságú kritérium lehet a szerelhetőség kérdése is. Mivel a cserepeslemez nagy táblákban érkezik, ezért értelemszerűen sokkal hatékonyabban lehet haladni a felszereléssel is, s valljuk be, ez egy tetőfelújításnál igencsak fontos szempont. Ha megbízható szakembert keresel, aki biztosan minőségi munkát végez, akkor is fordulj bizalommal a szatmári Roof Work tetőszereléssel és csatornázással foglalkozó céghez, hiszen kezük munkáját már megannyi háztető dicséri, ahogyan arról az alábbi képek is tanúskodnak.




Mivel egy tetőcsere vagy -felújítás nem aprópénzbe kerül, ezért mindenképp fontos azt is tudni, hogy a cserepeslemez gazdaságos megoldást kínál, hiszen minden elemet méretre vágva lehet rendelni, így az anyagveszteség minimalizálható. S ha még ettől is költséghatékonyabban szeretnéd megoldani a munkálatokat, akkor is bátran fordulj Roof Work-hoz, melynek profi csapata a tetőcsere vagy felújítás előtt ingyenes helyszíni felmérést, és ha szükséges, tanácsadást is biztosít.


De mivel sokunknak nem csak az a fontos, hogy gazdaságos és gyors megoldást találjuk, hanem szépet, egyedit és tartósat is, ezért érdemes személyesen is felkeresni a Roof Work irodáját, ahol átlapozhatók a cserepeslemez piacvezető gyártóinak legfrissebb katalógusai is. A kínálatban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt: a klasszikus cserép színektől kezdve, a napjainkban egyre divatosabb szürkén át, egészen a teljesen szokatlan színekben pompázó elemekig, szinte bármilyet kérhetünk. Mi több, a cégnél azok a kisebb-nagyobb kiegészítő alkatrészek is megtalálhatóak, melyek elengedhetetlenek egy ilyen hosszú távra tervezett projekt megvalósításához.


Ám a Roof Work-ot nem csak akkor keresheted fel, ha kiváló minőségű cserepeslemezzel szeretnéd borítani házadat, hanem akkor is, ha csatornáztatni szeretnéd az épületet, vagy ha éppenséggel tetőablakot szeretnél vásárolni. Sőt, ha csak lemezhajlításra van szükséged, akkor is bátran keresheted őket, ugyanis 3,15 méterig könnyűszerrel kialakítják neked a fémlapot, melyre épp szükséged van.


Hogy hol találod őket? Szatmárnémetiben, a Rodnei utca 58. szám alatt, a Lidl közelében, de felveheted velük a kapcsolatot telefonon, a 0742514608-as számon, vagy e-mailben, a roofworksrl@gmail.com címen. További hasznos információkért pedig érdemes követni a Roof Work Facebook-oldalát is, melyet ide kattintva lehet elérni. Keresd őket bizalommal, hiszen felkészült csapatuk teljeskörű, minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja az ügyfeleket.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: